SIRUSA
Servei d'Incineració dels Residus Urbans S.A.
Dimecres, 18 de abril del 2018
Participació de SIRUSA en la jornada sobre transició energètica celebrada a Valls
1d7845125c1d963f37f63586dd106d84ddd6f65c

El director-gerent de SIRUSA, Armengol Grau, ha presentat la ponència ‘El district heating de Sant Sebastià. Una aposta per l’energia neta’, que ha desenvolupat Raúl Ramos Gamero, coordinador de Proyectos de Servicios Energéticos de Ferrovial Servicios.

El district heating és l’aprofitament del vapor que s’obté en el procés de valorització energètica dels residus urbans, a més d’energia. Precisament SIRUSA està treballant per obtenir un contracte per aprofitar el vapor i subministrar-lo a una empresa industrial, que garanteix el consum continuat durant tot l’any.

Ha estat una de les intervencions de la tercera jornada de treball sobre Energia i Empresa que es celebra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, organitzat per l’OEI, amb l’objectiu d’avançar en el camp de l’eficiència energètica i la sostenibilitat al territori.

La jornada s’ha celebrat durant el matí de dimecres 18 d’abril, que ha obert el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé. Ha comptat amb la participació d’especialistes de prestigi que han exposat propostes per poder entomar la transició energètica amb les màximes garanties i respecte al medi ambient, una tasca ineludible davant les amenaces del canvi climàtic.