SIRUSA
Servei d'Incineració dels Residus Urbans S.A.
Divendres, 26 de octubre del 2018
SIRUSA participa a la reunió del grup de treball de PRL d'AEVERSU
3d6c986bd6fb109b49c18441ea7f5675ae731f09

26.10.2018.- El delegat de Prevenció de Riscos Laborals (PRL) de SIRUSA, Daniel Espadas, va participar en la reunió del grup de treball d'aquest àmbit que té l'Associació d'Empreses de Valorització Energètica de Residus Sòlids Urbans (AEVERSU), que es va celebrar a la planta de Tirme (Mallorca).

En total van participar 13 persones, a més de Tirme i Sirusa, de les plantes de Ctrasa (Andorra), Tersa (Barcelona), TRARGISA (Girona), UTE Tem (Mataró), Sogama (Galícia), Zabalgarbi (Bilbao). El principal tema a tractar va ser la revisió dels indicadors de sinistralitat conjunta d’ AEVERSU, orientats a una major exigència per millorar la seguretat preventiva amb caràcter de compromís voluntari, anticipant-se fins i tot al marc legislatiu.

Altres assumptes abordats van ser els reconeixements mèdics, l'entrada a caldera per a manteniments programats o fortuïts, i la gestió dels permisos de treball. També es va abordar l'estudi d'una futura certificació de l'estàndard internacional ISO 45001, que es va aprovar el passat mes de gener i suposa un gran canvi per millorar els Sistemes de Gestió de Seguretat i Salut en el Treball, permetent així oferir treballs segurs i saludables, prevenir accidents i problemes de salut. La jornada va concloure amb un visita guiada a les instal·lacions de Tirme.